Слободан и Мими Симовић у љубави су већ дуже од деценије и воле се као првог дана. Од када је упознао Мими, Слободан каже да му је циљ да она буде срећна.

- Радио сам на броду, њена другарица је препознала да бих ја био савршен мушкарац за Мими. То јој је и рекла и баш у октобру сам ја отишао за Катар и ту смо се упознали. Одмах смо видели да је "то то". Није то само да сам ја препознао, морале су и коцкице да се сложе. Видео сам да она мене воли и то ми је јако импоновало. Одмах је енергија прорадила - испричао је својевремено Слободан Симовић гостујући на ТВ Прва.

Српска снајка из Индије, Мими, не крије да је захвална на тако добром мужу. Каже да је научила да кува српска јела од свекрве, са којом се одлично слаже.

- Направила сам питу и свекрва је рекла да је одлично. Разлика у храни је то што нема пиринча. Чудно ми је било и што девојке у Србији не знају да кувају са 19, 20 година. Ја сам научила са пет да кувам. Помагала сам мајци. Волим и да носим српску народну ношњу - каже Мими.

- Све је то божји план, није живот само оно што ми планирамо. Заиста мислим да је моја срећа уз Слободана и због њега сам овде. Без истине, поверења и вере у овом свету ништа није могуће, зато сам ту и веома сам срећна због тога - овако је Мими говорила непосредно по доласку у Пријепоље. Када сам дошла овде мало је било тешко, али на сву срећу временом је било боље и заиста је добро то што људи желе једни другима да помогну, посебно комшије - испричала је Мими гостујући на Јутјуб каналу ТВ Форум.

Слободан и дан-данас гледа да своју супругу учини срећном.

- Када сам се женио никада ми није било важно шта ће моја жена радити, мој циљ је да њу учиним срећном. Ја сам срећан, када је моја жена срећна. Тако гледам и дан данас. Моја жена баш воли да ради масаже и баш је срећна кад то ради, тако да сам јој помогао да отвори салон и помажем јој око маркетинга. Што је она успешнија и срећнија и ја сам - испричао је Слободан на ТВ Прва.

Слободан и Мими имају двоје деце - Васила и Росу, који углавном више личе на маму.

- Било је и лоших коментара, али ја се нисам обазирао на њих. Важно ми је било да њу усрећим. Срећнији сам када видим да је она срећна. Када је дошла прве две, три године, као да сам имао мало дете, чак ни у продавницу није ишла сама, нисам смео да је пустим да се не изгуби негде. Али сад је постала предузетница - каже Слободан.

- Овде су људи много добри и мој муж мене воли. Без њега нема ништа, овде немам никога, али осећам се овде много добро. Као код куће - рекла је Мими за ТВ Прва.

БОНУС ВИДЕО: