Пре него што су Вини (31) и Марко (38) ступили у брак, суочили су се са неочекиваном драмом. У Скеудицу, недалеко од Лајпцига, у Немачкој, током припрема за венчање, брачни пар је налетео на неочекивану бирократску заврзламу. Према тврдњама немачких власти, младожења је већ одавно у браку са другом женом са којом има и дете.

Млада га је умало оставила за олтаром, али срећом показало се како је дошло до бирократске грешке, пише Феникс магазин. Међутим, причи ту није крај. После целе збрке са младожењом, у службеним документима младе власти су навеле другу мајку.

У Винином изводу из матичне књиге рођених, датум и место су ненамерно означени као "Брак родитеља" - 17. децембра 1971. у Гери (Тирингија). Вини је збуњена, јер тврди: "Моја мајка никад није била у браку. А 1971. године имала је само девет година." Немачке власти су случајно унеле податке о другој мајци у матичну књигу 31-годишњакиње која је такође родила исти дан.

Фото: Профимедиа

 

- Нажалост, направљена је грешка. Белешка о мајчином рођењу односила се на претходни унос и поновно је случајно копирана - поручили су из Управе града Гера. Веридба брачног пара је умало пропала будући да су младожењи уписали лажни брак, а затим су се ствари закомпликовале са папирологијом.

Упркос свему, венчање ће се ипак одржати у мају, али Вини се сада пита шта јој је свемир хтео поручити свим проблемима који су се заређали пред удају.

БОНУС ВИДЕО: