Заједно су правили планове, причали о будућности, разговарали о браку и планирању породице и она му је деловала "изузетно узбуђена" током ових разговора. Одлучио је да купи прстен, оду на продужени викенд, клекне пред њом и постави јој чувено питање.

Када је скупио храброст и клекнуо, остао је сломљеног срца. Упитавши је да се уда за њега, испрва није ништа рекла, а потом му је одговорила, односно затражила "још мало времена и неколико месеци". Приликом изговарања ових речи, она је оклевала што је подстакло момка да помисли да она нешто крије.

- Осетио сам се празним и посрамљеним јер је деловала шокирана. Њено оклевање је за мене неопростиво - рекао је он.

Фото: Shutterstock

 

Извињавала му се због овога и рекла му је да су они "технички верени" али да јој је потребно време да и званично прихвати понуду. Доста је плакала и много се извињавала, али то њему ништа није значило.

Он је свој проблем поделио на Редиту и мало га је било срамота због тога, па се консултовао са братом и сестром. Брат му је рекао да јој стварно можда треба још времена, док га је сестра уверавала да она нешто крије. Она сматра да се девојка вероватно стиди да прихвати просидбу јер је највероватније имала аферу, пише "Миррор" и такође верује да ће вероватно и раксинути везу и веридбу уколико је прихвати.

Несрећни дечко је стао на страну сестре, јер је његов брат понекад наиван, а и оно што му је она рекла некако има више смисла. Тако је једног дана када се девојка вратила са посла - он раскинуо везу са њом.

Фото: Профимедиа

 

- Нисам јој ништа објашњавао, само сам јој рекао да има неколико сати да се спакује и оде из стана. Била је шокирана и није престајала да плаче и да објашњава. Питала ме је зашто сад оволика промена. После пар сати пријатељица је дошла по њу, а ја сам потом блокирао њен број тако да нисам могао да добијам њене поруке. Истина је да патим, али временом ће ми бити боље - рекао је овај дечко.

На поменутој друштвеној мрежи је затражио савет и добијао је разне коментаре: говорили су му да је неразуман јер је раскинуо са њом и није прихватио предлог, док су га други убеђивали да га је девојка варала у вези.

БОНУС ВИДЕО: