Zajedno su pravili planove, pričali o budućnosti, razgovarali o braku i planiranju porodice i ona mu je delovala "izuzetno uzbuđena" tokom ovih razgovora. Odlučio je da kupi prsten, odu na produženi vikend, klekne pred njom i postavi joj čuveno pitanje.

Kada je skupio hrabrost i kleknuo, ostao je slomljenog srca. Upitavši je da se uda za njega, isprva nije ništa rekla, a potom mu je odgovorila, odnosno zatražila "još malo vremena i nekoliko meseci". Prilikom izgovaranja ovih reči, ona je oklevala što je podstaklo momka da pomisli da ona nešto krije.

- Osetio sam se praznim i posramljenim jer je delovala šokirana. NJeno oklevanje je za mene neoprostivo - rekao je on.

Foto: Shutterstock

 

Izvinjavala mu se zbog ovoga i rekla mu je da su oni "tehnički vereni" ali da joj je potrebno vreme da i zvanično prihvati ponudu. Dosta je plakala i mnogo se izvinjavala, ali to njemu ništa nije značilo.

On je svoj problem podelio na Reditu i malo ga je bilo sramota zbog toga, pa se konsultovao sa bratom i sestrom. Brat mu je rekao da joj stvarno možda treba još vremena, dok ga je sestra uveravala da ona nešto krije. Ona smatra da se devojka verovatno stidi da prihvati prosidbu jer je najverovatnije imala aferu, piše "Mirror" i takođe veruje da će verovatno i raksinuti vezu i veridbu ukoliko je prihvati.

Nesrećni dečko je stao na stranu sestre, jer je njegov brat ponekad naivan, a i ono što mu je ona rekla nekako ima više smisla. Tako je jednog dana kada se devojka vratila sa posla - on raskinuo vezu sa njom.

Foto: Profimedia

 

- Nisam joj ništa objašnjavao, samo sam joj rekao da ima nekoliko sati da se spakuje i ode iz stana. Bila je šokirana i nije prestajala da plače i da objašnjava. Pitala me je zašto sad ovolika promena. Posle par sati prijateljica je došla po nju, a ja sam potom blokirao njen broj tako da nisam mogao da dobijam njene poruke. Istina je da patim, ali vremenom će mi biti bolje - rekao je ovaj dečko.

Na pomenutoj društvenoj mreži je zatražio savet i dobijao je razne komentare: govorili su mu da je nerazuman jer je raskinuo sa njom i nije prihvatio predlog, dok su ga drugi ubeđivali da ga je devojka varala u vezi.

BONUS VIDEO: