Подсетимо, 29-годишњој држављанки Албаније одређен је једномесечни истражни затвор због кривичног дела изазивање удеса са смртним исходом.

Клевиша Имери управљала је теренцем бмw и са лакшим повредама превезена је у Општу болницу Дубровник. Према незваничним информацијама, возила је скоро 170 км/х, пише Дубровник ИНсидер.

Општинско државно тужилаштво предложило је 12. априла 2024. истражном судији Жупанијског суда у Дубровнику одређивање истражног затвора. Судија истраге је прихватио наведени предлог и одредио истражни притвор Имеријевој.

Фото: Друштвене мреже

 

Фото: Друштвене мреже

 

– Радило се о потпуно неопрезном извођењу претицања у саобраћају и изазивању саобраћајне несреће у којој су погинуле две младе особе, услед чега је возач показао неопрезност и несавесност у вожњи. Истражни затвор одређен је 30 дана - прокоментарисао је овај случај за портал Перо Милоглав, истражни судија и портпарол Жупанијског суда у Дубровнику.

Иначе, Имери воли да се слика и снима за друштвене мреже, даје савете везано за шминку, а на Инстаграму има 13.800 пратилаца, на Тик току 33 000, међутим сви профили су тренутно угашени.

Подсетимо, она је у удесу, који је проузроковала небезбедним претицањем са возилом словачких регистарских ознака, задобила лакше повреде и све време је била под полицијским надзором.

У Општини Градац је 10. априла проглашена тродневна жалост, због погибије двоје младих људи. Несрећа се догодила 9. априла увече.

 

 

(Јутарњи лист)

БОНУС ВИДЕО: