Podsetimo, 29-godišnjoj državljanki Albanije određen je jednomesečni istražni zatvor zbog krivičnog dela izazivanje udesa sa smrtnim ishodom.

Kleviša Imeri upravljala je terencem bmw i sa lakšim povredama prevezena je u Opštu bolnicu Dubrovnik. Prema nezvaničnim informacijama, vozila je skoro 170 km/h, piše Dubrovnik INsider.

Opštinsko državno tužilaštvo predložilo je 12. aprila 2024. istražnom sudiji Županijskog suda u Dubrovniku određivanje istražnog zatvora. Sudija istrage je prihvatio navedeni predlog i odredio istražni pritvor Imerijevoj.

Foto: Društvene mreže

 

Foto: Društvene mreže

 

– Radilo se o potpuno neopreznom izvođenju preticanja u saobraćaju i izazivanju saobraćajne nesreće u kojoj su poginule dve mlade osobe, usled čega je vozač pokazao neopreznost i nesavesnost u vožnji. Istražni zatvor određen je 30 dana - prokomentarisao je ovaj slučaj za portal Pero Miloglav, istražni sudija i portparol Županijskog suda u Dubrovniku.

Inače, Imeri voli da se slika i snima za društvene mreže, daje savete vezano za šminku, a na Instagramu ima 13.800 pratilaca, na Tik toku 33 000, međutim svi profili su trenutno ugašeni.

Podsetimo, ona je u udesu, koji je prouzrokovala nebezbednim preticanjem sa vozilom slovačkih registarskih oznaka, zadobila lakše povrede i sve vreme je bila pod policijskim nadzorom.

U Opštini Gradac je 10. aprila proglašena trodnevna žalost, zbog pogibije dvoje mladih ljudi. Nesreća se dogodila 9. aprila uveče.

 

 

(Jutarnji list)

BONUS VIDEO: