Дарко је на питање шта је све пробао од дрога, одмах признао.

- Пробао сам само кокаин - рекао је Дарко и наставио:

Фото: АТА имагес

 

- То су те неке године... Када уђеш млад у целу ову машинерију и пун си пара, зарађујеш. Сви те тапшу по рамену, па идемо изласци, па идемо друштво... Особа која заради пуно пара у младим годинама и која постане популарна, славна, која каже да га слава није пукла у главу, то је таква једна велика лаж. Мене је пукла и те како у главу. Значи буквално мислиш да је цео свет твој, идемо, ја сам најбитнији, свуда су ти врата отворена. Тапшу те по раменима, све може. Хоћеш ауто-може, које хоћеш. Ево ти на одложено плаћање, даћеш кад будеш имао. Хоћеш овај мотор-може и то, ево ти на одложено плаћање. И ти онда упаднеш у дугове у озбиљан проблем када видиш да то није тако.

Дарко је овом приликом рекао и да је изашао из свих дуговања, те да је и зеленашима, од којих је неретко позајмљивао новац, све вратио.

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам чист! Могу сада лепо да се крећем свуда. Не може нико више да каже да му нешто дугујем. И зеленашима и свима, све сам вратио - искрен је Дарко.

Поред приче о пороцима, Лазић је коментарисао и односе са бившим женама, па је рекао да би и Ани и Марини певао на свадби.

- Ана је била моја прва, озбиљна веза. Имамо дете, наравно да је било љубави. Ана и ја сада имамо јако добар однос, све је дошло на своје. Били смо премлади, првенствено ја. У нашем односу су кренуле трзавице кад се ланац покидао, кад сам кренуо да лудујем...Обоје смо криви, јер смо незрело ушли у све то. Али хвала милом Богу, имамо сјајно дете која је геније. Са Аном сам стварно у никад бољим односима. Буквално као брат и сестра. И са њеним супругом Данијелом сам у одличним односима. Он је супер човек. Моје дете живи са њима, он моје дете гледа као своје. То је један потпуно здрав однос - рекао је Лазић, а онда се осврнуо и на другу бившу жену Марину са којом има сина Алексеја.

Фото: Инстаграм принтскрин/гагиц_марина, АТА имагес

 

- Функционишемо, комуницирамо, све што је везано за Алексеја. Марина има свој живот, ја свој. Требало би да прође још пар година да би се то све лепо уклопило и сматрам да ће тако и бити - рекао је певач, а Милена је прокоментарисала да по његовој причи закључује да је са Аном у бољим односима.

- Знаш како, Ана је и озбиљнија и са годинама. Стрпљен-спашен. И то ће доћи на своје. Најсрећнији бих био када би Марина нашла своју срећу. Драге воље бих Марини певао на свадби - рекао је певач.

курир.рс/република