Poznato je da ona ima velike oscilacije u ponašanju i raspoloženju, i da se često miri i svađa sa ljudima, ali i da nema problem da krši osnovna pravila života u rijalitiju.

Ona je danas ponovo privukla pažnju jednim svojim potezom, koji je strogo zabranjen. Kako Kulićeva trenutno boravi u kući Odabranih, ona je pored celog dvorišta i pušionice odlučila da cigaretu zapali u toaletu, a više puta je naglašaeno da nije dozvoljeno da se to radi i da postoji mesto koje je napravljeno da bi takmičari mogli da odmore uz cigaretu, kad ne žele da borave u dvorištu.

Da li će zbog ovoga biti novčano kažnjena ostaje da vidimo i sačekamo zvaničnu odluku televizije Pink, koja se povodom ovog poteza još uvek nije oglašavala.

Foto: ATA images

 

Inače nedavno su se pokrenule spekulacije da je Milajna trudna, a povodom toga nedavno se oglasila i njena majka Marija Kulić, koja je ostala zatečena čim je videla da Miljana pokazuje test za trudnoću.

- Mora da vodi računa šta radi i kako radi. Najlakše je roditi dete. Potrebno je mnogo odricanja da se dete izvede na pravi put. Koliko znam svake sezone je tamo, kada će ona da čuva decu? Ja sam bolesna, i moj suprug. Bez obzira na godine, meni je zdravlje narušeno i ne bih mogla pored Željka da čuvam još jedno dete. Zna valjda do čega dovode nezaštićeni odnosi. Pitam se samo ko će joj čuvati to dete - zaključila je Marija za "Blic".

(Srbija danas)

BONUS VIDEO: