Пејовић је тако за Гранди испричао како је изгледала сарадња с Поповићем на самом почетку.

Фото: АТА имагес

 

- Дошао сам ту као неко ко је већ имао албуме иза себе. Шта значи бити строг?! Волим да је неко строг према млађима, да им покаже како треба и шта треба. Не знам. Према мени није ни покушавао то. Он мене од првог дана зове „Братићу“, ја њега „Братићу“ и то је тако. И дан данас је тако када се јављамо један другом на телефон. Сале је један диван човек, прави господин и неко ко заиста заслужује све у животу и неко ко је заиста ту кад год треба било коме. Знам из искуства мојих колега да је тај исти Сале кад год је требало за било какву ствар у животу, и за савет и за било шта, да је он ту био – испричао је певач.

Фото: АТА имагес

 

Пејовић је признао да има и тајне планове са Грандом у будућности, с обзиром да му је најбоља пријатељица Весна Милановић, водитељка и ПР Гранда, као и Драгана Катић, такође лице Гранд продукције.

-Кад будем завршио каријеру хоћу можда и ја да радим нешто ту код вас (осмех). Шалу на страну, нисам размишљао о томе, али као што је Гранд био увек ту за мене, и ја сам увек био за продукцију ту. Шта год је требало, ту сам. Љубав се гради – нагласио је Пејовић.