Гоца Тржан се већ неко време налази у улози водитељке на једној телевизији, а сада је за медије испричала да ли ју је неко од колега одбио за гостовање.

- Нико ме није одбио. Сви су само рекли: "Важи, љубави, само да ми изађе албум!", или: "Не могу сада, је л' може следеће недеље?" Нико није рекао да му не пада на памет да дође. Разумем да људи имају важне обавезе и да им је преко главе гостовања на телевизији, али је мој посао да питам. Са Цецом сам се све брзо договорила, са великим звездама и са људима који знају ко су и шта су, немаш никакав проблем да се брзо договориш све - казала је Гоца.

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица се онда осврнула и на питање да ли ће после Цеце Ражнатовић у госте позвати и Јелену Карлеушу:

- Ја сам звала Карлеушу пуно пута и још нисам добила никакав одговор. Звала сам њу лично. Тај манир "тим Цеца" или "тим Карлеуша" је за мене потпуно сулуд. Какве то везе има што ми је Цеца прва у емисији? Шта то значи? Чекам њен одговор, волела бих и са ЈК да одрадим интервју један на један, зато што ја њу видим у потпуно другом светлу од оног каквом се она често представља у јавности. Сматрам да је она много нежнија и емотивнија него што сви мисле - рекла је Тржанова.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: