Pejović je tako za Grandi ispričao kako je izgledala saradnja s Popovićem na samom početku.

Foto: ATA images

 

- Došao sam tu kao neko ko je već imao albume iza sebe. Šta znači biti strog?! Volim da je neko strog prema mlađima, da im pokaže kako treba i šta treba. Ne znam. Prema meni nije ni pokušavao to. On mene od prvog dana zove „Bratiću“, ja njega „Bratiću“ i to je tako. I dan danas je tako kada se javljamo jedan drugom na telefon. Sale je jedan divan čovek, pravi gospodin i neko ko zaista zaslužuje sve u životu i neko ko je zaista tu kad god treba bilo kome. Znam iz iskustva mojih kolega da je taj isti Sale kad god je trebalo za bilo kakvu stvar u životu, i za savet i za bilo šta, da je on tu bio – ispričao je pevač.

Foto: ATA images

 

Pejović je priznao da ima i tajne planove sa Grandom u budućnosti, s obzirom da mu je najbolja prijateljica Vesna Milanović, voditeljka i PR Granda, kao i Dragana Katić, takođe lice Grand produkcije.

-Kad budem završio karijeru hoću možda i ja da radim nešto tu kod vas (osmeh). Šalu na stranu, nisam razmišljao o tome, ali kao što je Grand bio uvek tu za mene, i ja sam uvek bio za produkciju tu. Šta god je trebalo, tu sam. LJubav se gradi – naglasio je Pejović.