"Месец карме" се наставља, што не може да не утиче на љубавне заједнице. Астролошкиња Јулија Лифанова дала је прогнозу шта ће бити са оним знацима којима је Венера заслужна за љубав и хороскоп.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Венера, владар вашег партнерског сектора, повезује се са Чвором будућности у вашем знаку 18. и 19. априла!

Ово дефинитивно може довести до сусрета са особом коју вам доноси сама судбина, или до изласка са бившим партнером. Ствар је у томе што ће управо ових датума ретроградни Меркур бити у конјункцији са Венером, што може донети позив бившег, вести или случајан сусрет.

Али, будите уверени: ако вам се 18. и 19. априла деси нешто романтично, онда је то свакако утицај универзума! За оне Овнове који су већ у браку, то може значити настанак нових договора у вези. На пример, можете да одлучите да почнете да живите заједно.

Бик

Венера је ваш владар, тако да сваки њен транзит има апсолутно судбоносни утицај на ваш живот. У овом случају, од 18. до 19. априла можете почети да комуницирате са особом из своје прошлости, било да живи у иностранству, или имате тајну везу са њом на мрежи.

Биће вам важно да разјасните неке финансијске обавезе и на крају ћете постићи свој циљ. Иначе, ваш партнер ће можда одлучити да учини следећи корак у вашој вези 25. маја, када Марс достигне тачку помрачења. Зато, не брините ако 18-19. априла буде неспоразума. Ситуација треба да сазри!

Фото: Профимедиа

 

 

Девица

Ваш владар Меркур биће у конјункцији са Венером од 18. до 19. априла, што значи да бисте могли да имате важан сусрет са својим партнером.

Највероватније је реч о особи која изазива озбиљну физичку привлачност, или ћете ви и ваш брачни партнер отићи код породичног психолога.

Ово је одлично решење које ће разјаснити много тога у вашој вези. За неудате Девице, 18.-19. април може довести активног удварача који ће флертовати са вама прилично агресивно.

Вага

Чини се да вам долазе сјајни дани, посебно јер ћете 18-19. априла имати заиста важан догађај у вашој вези. Ваш владар се повезује са Чвором будућности у сектору брака, што значи да можете срести особу која се с вама судбински слаже, или ће вас запросити.

Ваш живот ће се много променити, јер Венера у вашој карти такође влада сектором криза и... сексуалних односа. Вероватно ћете имати нову, живу интимну везу. За оне Ваге које доживљавају кризу у браку, 18-19. април може донети озбиљну одлуку у заједници, укључујући и развод.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: