Ован

Храбри, амбициозни и жестоко независни, Овнови су на врху списка моћних знакова зодијака. Под владавином Марса, планета енергије и акције, Овнови су рођене вође који неустрашиво следе своје циљеве. Њихово самопоуздање и одлучност надахњују друге да следе њихов пример, чинећи их невероватно снажнима у било којем подухвату којег се прихвате.

Шкорпија

Тајанствене и интензивне, Шкорпије поседују дубину емоција и увида који их издвајају из гомиле. Под владавином Плутона, планете трансформације и поновног рођења, Шкорпије су веште у навигацији дубинама људске психе. Њихова оштра интуиција и непоколебљива одлучност чине их страшним противницима, а њихова способност да се регенеришу после суочавања са неуспесима осигурава њихов коначни тријумф.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Практични, дисциплиновани и амбициозни, Јарчеви су оличење успеха. Под владавином Сатурна, планета структуре и одговорности, Јарци поседују непоколебљиву одлучност да се попну на врх планине успеха. Њихова стрпљива упорност и непоколебљива одлучност омогућују им да превладају сваку препреку на свом путу, што их чини моћним снагама на које се мора рачунати.

Рибе

Сањиве и интуитивне, Рибе поседују безграничну машту и урођену повезаност са духовним светом. Под управом Нептуна, планета илузије и мистике, Рибе су врло емпатична и саосећајна бића. Њихова способност додиривања колективног несвесног даје им јединствени увид у људско стање, што их чини моћним исцелитељима и визионарима.

БОНУС ВИДЕО: