Упркос чињеници да су априлски догађаји већ интензивни због Коридора помрачења и ретроградног Меркура, крај месеца обећава да ће бити што спектакуларнији и страственији у смислу осећања.

Ово је све повезано са пуним месецом у Шкорпији, који ће се десити 23. априла и биће у време великог стелијума у ​​Бику.

Фото: Профимедиа

 

 

Вероватно ће у многим аспектима главни фактор бити питање финансијске будућности породице и пара, што значи да ако се партнери могу договорити и разговарати о свему заједно, онда је будуц́ност сасвим могуц́а.

Ипак, 5 хороскопских знакова ће сигурно доживети промене, а љубав ће вас натерати да доносите одлуке!

5 хороскопских знакова која ће доживети промене у љубави током пуног месеца:

Бик

Пун месец се јавља у вашем сектору веза и можете донети прилично драстичну одлуку, а она ће бити везана за понашање вашег партнера или ситуацију у његовом животу. На пример, можете одлучити да се разведете или венчате, али то ће бити диктирано општом кризом у вашем животу или неким великим финансијским проблемом. Ситуација може бити повезана и са чињеницом да схватате да је време да се прича "подигне на нови ниво".

Рак

У вашем љубавном сектору је пун месец, који би могао довести до трудноће или важног догађаја са вољеном особом. На пример, имаћете страствени састанак и схватићете да је време да донесете даљу одлуку и да је сада време да постанете породица. За венчане Ракове, ситуација може бити повезана са плановима путовања – вољена особа ће вас позвати на одмор.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Пун месец се јавља у вашем породичном сектору, што значи да ће важан догађај утицати на ваш однос са партнером јер се Плутон налази у вашој брачној кући, те можете одлучити да купите или продате кућу, или ће доћи до промена у вашем дому јер се промени ваш статус у вашој професији или вези. Поред тога, Плутон ће овог дана бити у квадрату са Сунцем у вашој кући постигнућа; пун месец ће формирати велики крст у вашој карти, што би могло довести до догађаја који ће вам променити живот и који ће утицати и на вашу каријеру и на брачни статус.

Шкорпија

Пун месец се јавља у вашем знаку, у исто време када и стелијум у Бику у вашем сектору односа. То значи да ћете имати наглу промену у љубави, а можда ћете доживети невероватан прилив емоција, чак и интензивну страст. Ствар је у томе да се ваша ситуација са некретнинама, у месту становања и у структури ваше породице мења, па је вероватно да ћете сагледати једну везу, а да у исто време упознате нову особу, пише wдаy.ру.

БОНУС ВИДЕО: