Једна од најуспешнијих српских атлетичарки Ивана Шпановић одушевила је много пута љубитеље спорта и учинила нас поносним.

Осим због спортских успеха, Ивана је недавно доспела у центар пажње јавности након што се сазнало да се након само две године брака разводи од свог изабраника, фитнес тренера Марка Вулете.

Фото: АТА имагес

 

 

Њих двоје су били у браку од 2021. до 2023. године. Нису имали децу, а њихов развод је запрепастио многе. Ипак, они се нису много обазирали на писање медија, огласили су се неколико пута, рекли шта су имали и свако је наставио својим путем.

Марко је отишао у Дубаји, где је почео да ради, а Ивана је остала у Београду где вредно тренира и проводи време са њој драгим људима. Након развода Ивана је највећу подршку имала у својој породици, оцу, мајци, али и брату, који је непознат јавности.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nemanja Spanovic (@spane021)

 

У питању је Немања Шпановић, згодни младић, веома леп, паметан и вредан. Он не воли пажњу медија и није много активан на друштвеним мрежама, али захваљујући једној фотографији имали смо прилику да видимо како изгледа. 

Немања живи миран и повучен живот далеко од очију јавности. На Инстаграму тек понекад објави своју фотографију, а предност даје мудрим мислима Иве Андрића, кинеског филозофа Лаозија, али и Мајкла Џордана.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nemanja Spanovic (@spane021)

 

Коментари, већином женског дела пратилаца, нижу се испод сваке Немањине фотографије, па је само питање времена када ће наићи нека девојка која ће успети да освоји срце Немање с којом ће пронаћи љубав и све што му је потребно. 

БОНУС ВИДЕО: