Влада је покренуо поступак како би добио старатељство над ћеркицом коју су добили пре седам година док су били у браку.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Влада Аврамов је својевремено играо на позицији голмана. Наступао је за репрезентацију Србије, а своју фудбалску каријеру градио је у клубовима широм света, укључујући и Италију где је играо за Виченцу, Пескару, Фиорентину, Тревизо, Каљари, Торино и Атланту.

Славица се са Владом упознала 2013. године, а њихов брак је обухватао романтичне тренутке као што су венчање на тајном месту 2016. године и рођење њихове ћеркице Викторије. Славица је истакла да је тај период њеног живота био леп и да је била заљубљена, али је нагласила да се заљубљеност између ње и Владе угасила још за време брака.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 


Летос је Славица пријавила полицији Владу због наводног слања претећих порука, оптужујући га за психичко насиље. Тужилац је окарактерисао ово дело као кривично дело насиље у породици, након чега је Влади одређена мера забране приласка од 48 сати, без задржавања.

Славица је истицала да је Влада добар отац њиховој ћеркици и да су због ње одржавали добре односе, чак снимајући заједно садржај за друштвене мреже. С друге стране, из Владиног адвокатског тима стигло је саопштење које демантује наводе о претњама и уценама, истичући да никакав кривични поступак против Аврамова није покренут. Такође, истиче се да Аврамов тренутно борави у Мађарској где ради као фудбалски тренер.

Фото: Александар Ђоровић/ Инстаграм принтскрин/cukterasslavica/

 

 


Овај судски процес и јавне оптужбе додатно су ставиле у фокус јавности приватни живот Славице Ћуктераш и Владимира Аврамова, док се очекује исход судског поступка и даљи развој догађаја.

БОНУС ВИДЕО: