Певачица Гоца Тржан и њен млађи колега после такмичења су започели сукоб, а сада су имали и један пред камерама. Филари мисли да га је Гоца неправедно оценила: 

- Сад се љубимо? Решићемо ово иза камере - рекао је Филари на самом почетку, када је Гоца пришла да га пољуби.

- Нема шта да решавамо, ти си талентован. Ја имам тешку руку. Ти си лепо васпитан, само те молим да никоме не лепиш етикету хомофоба, јер ја то никад нисам била. Геј популација је део моје каријере и живота. Ја сам била прва која је подржала геј бракове на естради и доживела сам проблеме. Зато сам се наљутила на тебе. То не смеш да радиш јер они то једва чекају - рекла је певачица.

- Ја сам само изнео свој став и како сам то протумачио. Није ми било јасно шта друго може да не штима? - питао је Филари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

- Ниси добро певао. Ми не смемо да будемо то што си рекао, хомофоби. Дали смо ти шансе, нажалост ниси задовољио критеријум. Немој да се љутиш - причала је Гоца Тржан.

- Да ли сте гледали с повезом? - упитао је он.

- То што си се лепо обукао и лепо изгледао, није довољно, јер је Евровизија пре свега музика и певање. Твоје певање није задовољило мој критеријум. Ти не смеш тако да реагујеш на губитак. Ти си био безобразан и навео си моје име. Све је болело уво да ти одговоре, само ја сам ти одговорила. Не смеш то да радиш ако желиш да се бавиш овим послом. Добар си дечко и талентован, није ми се допало певање и имам право на то - поручила је Гоца.

- Да ли Џорџи пева боље од Зорје? Зашто је добио 10, а она 8? - упитао је он.

- Зато што ми се допао његов наступ, мислим да је био сјајан и да је имао добру песму. Нисам рекла да гледам само песму. Твоја песма ми се није допала, нисам запамтила ниједан стих - одговорила је Гоца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FILARRI (@filarrimusic)

- Па, ипак нисте гледали само певање! Мислим да сам ја био оштећен! Мој наступ није за нулу. То је мишљење већине - рекао је Фили на "Светском радију"

- Врло сам реална, радим 30 година, ти немаш ни толико. Увредио си ме јер су ме прозивали да дискриминишем људе. Ја немам проблем да ти кажем зашто нисам гласала и сви које познајем су ме подржали што сам ти дала нулу. Ја мислим да ти за сада ниси добар певач. Ниси погодио интонацију, ниједан једини стих. Ја сам тебе и гледала на тонској проби. Можда се поправиш, можда се не поправиш - закључила је Гоца, па напустила кадар.

БОНУС ВИДЕО: