Млада краљица бакшиша била је на удару критика због уградњи силикона у груди. Наводно је то урадила због естраде и тадашњег момка. Сара је демантовала те наводе: 

- Ако под дечком мисле на рак дојке онда да. Шалим се наравно, ма какав дечко, ја због дечка никад не бих радила корекције на себи. То се све јако брзо издешавало, хвала Богу и квантној медицини. О томе никад не причам, ја никада не изигравам жртву, а веома сам могла.

Како каже, симптоме није имала већ је отишла на преглед  па случајно открила. После тога је уследила интервенција: 

- Многе жене сам подржавала у томе, ишла сам на те догађаје, нема ту неке велике филозофије, просто то је све живот. Случајно сам видела акцију код једне озбиљне докторке квантне медицине и она ми је рекла да погледам цисте на јајницима и груди. По хитном поступку одем и одмах се све издешавало, зато људима није јасно да доктор код кога сам радила заправо не ради силиконе због естетике, већ се бави одстрањивањем тумора и потом "враћа све на место" - додала је певачица и истакла да претходно ништа није напипала на дојкама.

Велику подршку је добила од породице, а сада редовно одлази на контролу:

- То је био најхитнији могући поступак јер сам јако млада, данас срећом немам никакве проблеме. Редовно идем на контроле, хипохондар сам и ово је апел за све жене. Не кошта много, а значи много. Само због тога што се све брзо издешавало, све се брзо и лако и решило - рекла је она за "Хyпе", а трошкове лечења носио је њен брат Филип.

БОНУС ВИДЕО: