Здравље Цеце Ражнатовић је добро, повремено уме да забрине породицу и фанове, на сву срећу, сваки досадашњи проблем решен је без великих компликација.

Певачица је својевремено проговорила о ситуацији с којом се носи, а због које је морала да обави чак и естетски захват. Наиме, бол у кичми био је несносан, а све због величине груди које је морала да коригује.

Будући да разлика није била превелика, када је пре извесног времена Цеца отпутовала у Турску, медији су поверовали да је пристала на још једну корекцију, а све због тога што не може да умањи болове. Повод њеног тадашњег одласка у Истанбул, међутим, био је потпуно другачији.

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица је уклањала вишак са стомака, а снимке одласка у болницу и припреме поделила је са публиком.

Када је решила проблем кичме и вишка у стомаку који јој је сметао, окренула се здравој исхрани и тренинзима који су уродили плодом те изгледа као када је била девојка.

Цеца је спремна да пева по снегу и киши, највећој врућини, али и вртоглавим потпетицама које засигурно нису добре за њену кичму нити стопала.

Фото: АТА имагес

 

 

Током последњег гостовања због несносног бола морала је чак да затражи столицу да седне, отказивање наступа није долазило у обзир.

- Ваљда сам оптеретила стопала, стално сам на десетки, дванаестици. Први пут за 35 година каријере затражила сам столицу на бини, јер тај бол у чланку више нисам могла да поднесем. Шта све ми жене морамо да трпимо - казала је фолк звезда која је раније умела и да се изује на сцени, што публици није сметало.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО: