Вишња Петровић је једном приликом шокирала јавност признањем да је била у вези са ожењеним мушкарцем и да јој није сметало то што је била љубавница у том односу.

- Била сам у вези са ожењеним мушкарцем. Знала сам да има жену, нисам ја будала. Ја не правим проблеме, била је то бурна веза. Знала сам да је заузет, али то ме више не занима - започела је певачица, па наставила:

- Хтела сам забаву, али забава се претворила у љубав. Сви моралишу, ја волим све да пробам сем дроге јер сам порочна.

Фото: АТА имагес

 

 

Иначе, Вишња Петровић је недавно изнела своје ставове на тему мушко - женских односа.

- Ја сам јако толерантна особа, али су мени речи можда на првом месту када је поштовање у питању. Парадокс је када раскинеш везу због једне ружне речи, а онда у наредној доживиш те исте ружне речи и останеш у тој вези. Е, ја више никада у животу ту не бих остала кад би ме неко тако увредио - рекла је Вишња па додала:

Фото: АТА имагес

 

 

- Додала бих и ово, да појасним... Можемо да се вређамо на коју хоћеш фори, у смисли ''ти ниси довољно вредан, ниси почистио, урадио ово или оно'', али да те неко назива погрдним именима... то не дозвољавам. Ја имам своје звање! А за то што кажеш да сам евентуално, платићеш - рекла је она па се осврнула и на однос после свађе са партнером:

- Што се тиче тих малих чарки и свађа без увреда, могу да кажем после њих може да се изглади однос... Водим се оном ''После свађе, све је слађе''! Када те дохвати, друже после свађе... - остала је недоречена Вишња и изазвала општу пометњу у студију у емисији "Магазин Ин".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: