Певачица је једном приликом рекла да се плашила да њен супруг не посумња да је жена лаког морала, не је признала колико је имала момака пре њега: 

- Тони ми је био четврти момак. Не могу да лажем да сам имала десеторицу, када нисам- - изјавила је певачица једном приликом и додала: 

- Нисам желела да људи причају "сад је са овим, па је сада са оним"... Било ме је срамота шта ће народ рећи и можда ме је то спутавало да у животу имам више партнера. Умем жестоко да се заљубим, а да временом баш заволим партнера. Последњи момак којег сам имала пре Тонија није био особа за брак, иако сам ја то мислила. То ме је баш ражалостило, али када погледам са ове дистанце, не жалим. Пресрећна сам што је Тони ушао у мој живот. Он је моја права љубав, са њим могу и на крај света.

Потом се присетила како је изгледало венчање са Тонијем у општини у Бечу:

- Све то је протекло скромно. Наша земља је била под санкцијама, па нико од моје фамилије није могао да дође јер нису добили визу. Због тога смо имали мало гостију на венчању. Чак и Тонијева фамилија је била спречена да дође, тако да нас је било свега двадесетак.

Иако венчању нису присусвовали најближи, то је био најлепши дан у њеном животу:

-Без обзира на то што су ми на венчању недостајали највољенији, ипак је то било најлепши дан у мом животу. Једноставно, била сам срећна и то ми је у том моменту било довољно.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: