Дадо је на Лешће дошао видно тужан због губитка, а о Слађани је говорио нежно.

- Много смо се дружили, била си брат, пријатељ... Нисам мислио да ћемо се овако брзо растати. Међутим, нас двоје смо једно другом поклонили стихове и претворили у једну дивну песму, баладу, која нас је везала и која ће остати дуго у срцима свих који су нас волели и свима онима који ће нас волети у будућим временима. Само си једном рекла у шали да своје место видиш међу звездама, мислим да си била у праву. Била си јединствена, другачија од свих, а толико блага, мирна, искрена са свима које си волела... Остајем овде, сретан што сам био један од њих - рекао је Дадо.

Рок дива Слађана Милошевић умрла је 26. марта у земунској болници, где је последњих 10 дана живота била на лечењу.

Породица, пријатељи и колеге окупили су се на Лешћу како би певачицу испратили на вечни починак, а међу њима су били брат покојне певачице, бивши певач групе "Генерација 5" Горан Милошевић, певач Дадо Топић, Пеђа д Бој, Драги и Жика Јелић, Оливер Мандић, Момчило Бајагић Бајага...

Видно у болу, Горану су најближи пружили подршку, па су га у једном тренутку и чврсто држали за руку.

Слађана Милошевић рођена је у Београду 3. октобра 1955. године и сматрана је иконом новог таласа осамдесетих у Југославији.

Свој први соло наступ је имала на фестивалу "Студентско љето" у Маглају, 1974. године, где је освојила "Гран При".

На површину југословенске поп-рок сцене испливала је 1977. године са песмом "Ау, Ау" и исте године имала свој први већи наступ на Концерту код Хајдучке чесме, где је наступала пре Бијелог Дугмета.

Милошевић је почела да руши табуе, кад је издала песму под називом "Секси дама", која је била забрањена за емитовање на бројним радијским и телевизијским програмима.