Слађана је иза себе оставила богату каријеру, препуну хитова, а међу њеним фановима, једна од омиљених је и она коју је отпевала са Дадом Топићем, "Принцеза".

Дадо Топић се после вести о смрти пријатељице огласио за медије.

- Имао сам информацију да Слађана није добро. Био сам у Београду, покушавао сам да је добијем, али су ми рекли да здравствено стање није најбоље. Јако сам се потресао, била је добар друг и пријатељ. Никада није говорила о својој болести и колико је здравствено лоше - рекао је Дадо и признао да су планирали наставак сарадње.

Фото: В. Данилов

 

- Почетком године планирали смо заједнички наступ где бисмо поново заједно отпевали Принцезу, али ето она се разболела и нисмо успели да реализујемо. Она је некада словила за девојку која је била авангарда сама себи и другима. Свирала је виолину, гитару, познавала је музичке трендове и многи су хтели да се друже и раде са њом, ипак она је мене изабрала, волело сам да сарађујем са њом, била је драга и добра за сарадњу. Било је лепо бити са њом у дуету – рекао је он и додао:

- Слађана се борила за различитости, писала књигу о женским правима. Имао сам срећу да ми буде пријатељица. Држала је пуно до свог статуса и имиџа, изградила је једну икону која и данас стоји чврсто – испричао је Топић и открио како ће памтити Слађану.

Фото: В. Данилов

 

- Памтићу је по томе што је била жена која је увек све знала шта ће и како, све чисто, јасно и лако се памтило. Сама себи је била достојна и знала је шта хоће. Била је добра девојка!

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: