На самом почетку, Слоба је открио какви су му утисци након наступа пред новосадском публиком.

- Прелепи су ми утисци. Александра је велики певач и велики човек. Све је ово заслужила. Захваљујем јој се овим путем што ме је позвала. Драго ми је да сам певао пред новосадском публиком, увек се радо враћам у Нови Сад. То је публика која воли квалитет, тако да треба да се покажеш добро да би те они заволели. Александра јесте једна од највећих балканских звезда, али је приземна и скромна. Она је пример како треба да се понаша једна успешна особа - рекао је Слоба и открио како његова супруга реагује на хорду обожаватељски које након сваког наступа желе да се фотографишу са њим:

- Јелена то одлично подноси. Схвата да је то део мог посла. Зна да се ти људи фоткају са мном зато што ме воле, а ја се увек трудим да испоштујем сваког.

Фото: АТА имагес

 

Певач каже да не жури са прављењем великих концерата.

- Боже здравља биће. Не волим да прескачем кораке, јер ко прескаче може лако и да падне. Нека буде како Бог каже. Ако то буде ове године, онда нека буде ове године. Ако каже следеће, нек буде следеће.

Фото: АТА имагес

 

Слоба се недавно нашао у центру скандала када га је певачица Дара Бубамара оптужила да јој је "украо" песму "Инфаркт душе" коју је снимила са Жељком Николићем. Радановић је за окупљене представнике медија открио да се није чуо са певачицом и нагласио да никоме ништа није "украо".

- Нисам се чуо са Даром, није требало да ме развлачи по медијима. Али, изрекао сам једну умотворину. Слобу и Дару Бубамару не може да посвађа ни Дара Бубамара. Тако да, ето. Она је луцкаста, опраштам јој све то. Једноставно, није у праву. Нити сам знао да је то њена песма, нити од тог момка... Чим је та песма толико дуго стајала у тој фиоци, вероватно су и они одустали од ње. Не знам шта се догодило, али није ни моје да се питам. Уредно сам је купио од аутора, текстописаца и оног ко је радио аранжман и музику. Тако да, уредно сам све платио, имам све потписе, имам сваки папир, нисам ништа украо. Криво ми је. Волео бих да људи слушају и моју и њихову верзију. Позивам све људе да слушају обе верзије. Немам никакву лошу емоције, лоше енергије, зле крви, ја то све доживљавам као један велики неспоразум.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: