- Људи траже и тужне и веселе песме. Ево, рецимо, био сам у Италији, на једној свадби, они се млади жене, 13, 14, 15 година, није то из љубави, они купују снајку, то је њихов неки, имају и неки ромски суд, тако мора да буде. Ако није како треба, мора да се врати дупло и све што кошта у ресторану, а то су стварно паре. Дају дукате, прстен, ланац, све је то вредно.

Фото: В. Данилов

 

- Ја нисам никад бежао, није било потребе. Ја сам чуо да су неки бежали у Паризу (колеге), да су неки људи са маскама ушли усред свадбе, узели цео кофер бакшиша, од тих људи покупили сав новац, свашта. Ја где сам певао, нико није клечао. Шабан је био, био је Аца Лукас, чак су били господа ти људи где смо певали. Они неће сваког да узимају. Рецимо, Вики је певала, Јашар је певао. Туче увек буде, малтене, али ту држи, не дај и од тога нема ништа. Не буде туча, ови овога држи, они онога и од тога нема ништа - рекао је Љуба једном приликом у емисији "Премијера-викенд специјл" анегдоте са свадби на којима је певао, а онда открио све о губицима и коцкању.

Фото: В. Данилов

 

- Моја жена је домаћица, никад нисам дозволио да ради, ја сам тај који коло води. Ја јој честитам јер издржала је Љубу Аличића који је више био у пословима, него кући. Нормално да се коцка (Лепа Лукић) али она крије то, ја имам пријатеље који су коцкали. Коцкао сам ја, изгубио сам... Изгубио сам највише док сам био председник клуба Борац из Шапца, више сам изгубио на фудбалу, тако да ме је коштало преко 2 милиона евра, општина ништа није давала. Имао сам ја проблем са женом, кад је видела да ја радим тај посао, спортски, каже "Овако не може". И нормално ја поштујем своју жену, много је волим и поштујем и ја сам стао.

БОНУС ВИДЕО: