Анастасија је две године у браку са фудбалером Немањом Гудељом, а сада су у медијима почеле да круже приче да је млада певачица у другом стању. Тим поводом огласила се и Цеца:  

- Трачеви! Ваљда бих ја као мајка прва знала да је трудна... - одговорила је са осмехом Цеца на снимању "Звезда Гранда".

 

Млади пар је прославио другу годишњицу, а Анастасија је н свом профилу објавила фотографије са балонима у облику срца, али и текст о томе шта је научила у току ове две године.

- Дуго сам мислила да је комуникација кључ, док нисам схватила да је то у ствари разумевање. Можете да причате са неким о чему год желите, али ако вас не разуме, настаје тихи хаос - оставила је Анастасија поруку на свом Инстаграм сторију. Анастасија ужива у Шпанији са својим супругом фудбалером Немањом Гудељом, а његова породица им је велика подршка.

Таса према разним причана није била у добром односу са свекрвом Оливером Гудељ и заовом Вањом Гудељ, а како је "Блиц" недавно писао дошло је до помирења међу њима.

- Дошло је до помирења и сада је све у најбољем реду. Видели сте и фотографију коју је Немања објавио на мрежама, сви су сада срећни и у добрим односима. Немања је највише утицао на то да сви буду сложни, и сада баш тако и јесте - каже извор за "Блиц"

БОНУС ВИДЕО: