Anastasija je dve godine u braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a sada su u medijima počele da kruže priče da je mlada pevačica u drugom stanju. Tim povodom oglasila se i Ceca:  

- Tračevi! Valjda bih ja kao majka prva znala da je trudna... - odgovorila je sa osmehom Ceca na snimanju "Zvezda Granda".

 

Mladi par je proslavio drugu godišnjicu, a Anastasija je n svom profilu objavila fotografije sa balonima u obliku srca, ali i tekst o tome šta je naučila u toku ove dve godine.

- Dugo sam mislila da je komunikacija ključ, dok nisam shvatila da je to u stvari razumevanje. Možete da pričate sa nekim o čemu god želite, ali ako vas ne razume, nastaje tihi haos - ostavila je Anastasija poruku na svom Instagram storiju. Anastasija uživa u Španiji sa svojim suprugom fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a njegova porodica im je velika podrška.

Tasa prema raznim pričana nije bila u dobrom odnosu sa svekrvom Oliverom Gudelj i zaovom Vanjom Gudelj, a kako je "Blic" nedavno pisao došlo je do pomirenja među njima.

- Došlo je do pomirenja i sada je sve u najboljem redu. Videli ste i fotografiju koju je Nemanja objavio na mrežama, svi su sada srećni i u dobrim odnosima. Nemanja je najviše uticao na to da svi budu složni, i sada baš tako i jeste - kaže izvor za "Blic"

BONUS VIDEO: