Водитељка "Слагалице", ужива у љубави са Драганом Симићем две деценије. Драган је од Јелене старији осамнаест година и са њим је добила двоје деце- ћерку Уну и сина Алексу.

Пар је 2010. године добио вест о принови, родила се ћерка, а десет година касније 2020. године право изненађење је била друга трудноћа!

- Од тренутка када се Уна родила мој живот је испуњен на најлепши могући начин. Увек сам мислила да сам ја мама једне девојчице којој могу да се посветим потпуно и да је то у складу са мојим могућностима. Супруг и ја нисмо планирали друго дете, али Уна је последњих година стално говорила да је њена највећа жеља у животу да добије брата или сестру. Када сам мало размислила схватила сам да сам себична, јер знам колико мени моја сестра значи, колико смо упућене једна на другу. Прижељкивала јесам да други пут постанем мама, али сам мислила да то више није могуће. Када смо сазнали за лепу вест, била је то велика радост у нашој породици - испричала је својевремено за "Wаннабе Магазин" Јелена, која је друго дете родила у 41. години.

Јелена је причала о свом браку и истакла да са Драганом није из користи. 

- Наш брак је заснован искључиво на љубави. Драган и ја смо дом градили заједнички.

Међутим, било је покушаја да се међу њима стави сумња у љубав путем каријере: 

- Што се каријера тиче, дешавало нам се да је средина упућивала отровне стрелице на једно од нас преко леђа оног другог. Није ту било никакве користи. Једина мера до које ми држимо је мера љубави - казала је Јелена тада за "Хелло".

За мужа има само речи хвале.

- Свако разочарење лакше поднесем са њим. Велика ми је подршка. Воле га и моји пријатељи, увек ми напомињу да не долазим без њега - навела је она.

БОНУС ВИДЕО: