Iako je prošla skoro decenija otkako su Maja Mandžuka i Filip Živojinović okončali romansu, o njihovoj ljubavi se i danas priča.

- Mi smo se korektno i ljudski razišli. Nije tu bilo nikakvih skandala, niti treće osobe. Dok je trajalo, trajalo je. Bilo je lepo, ali to je deo prošlosti. Svako je nastavio svojim putem, rekla je jednom prilikom Maja.

O razlozima zbog kojih su Maja Mandžuka i Filip Živojinović okončali romansu dugu četiri godine i danas se nagađa.

Foto: ATA images

 

 

Glavni akteri vešto su izbegavali da odgovore na novinarska pitanja usmerena u tom pravcu.

- Nikada nisam otvoreno govorila o vezi s Filipom i trudim se da tako ostane. Stvarno mu želim sve najbolje, super je dečko. Mi smo u Americi bili usmereni jedno na drugo, ali tamo se jako puno radi, živiš za vikend, otkrila je Maja u emsiji „Premijera vikend specijal”.

Glumica je nakon raskida nastavila da živi na relaciji Beograd – Los Anđeles, dok se Filip fokusirao na porodični život koji deli sa Aleksandrom Prijović i njihovim sinom Aleksandrom.

Foto: ATA images

 

 

Maja Mandžuka još nije stala na ludi kamen, iako je tri puta nosila verenički prsten. Posle Filipa bila je verena još dva puta.

- Tri puta sam bila odbegla mlada. Više volim da nosim patike nego štikle, ali nikad se ne zna, možda neko ukrade te patike. Za sada sam srećna i ispunjena. Videćemo da li ću na kraju imati sudbinu DŽulije Roberts, našalila se lepa glumica.

Podsetimo, Maja Mandžuka i Filip Živojinović su novi par na javnoj sceni, preneli su svi mediji u leto 2011. godine. Glumica je tada imala 29 godina, a Filip, koji je radio kao sportski menadžer, tri godine manje.

BONUS VIDEO: