Брена је открила да ли Прију сматра својом наследницом.

- Нико од нас нема наследника, сви ми идемо неким својим оригиналним путем - рекла је Брена и додала:

- Александра је у Реал Мадрид тиму, Филип и она су заслужни за све. Он је пет година пре свега овога направио цео концепт њихове пословне приче. Она има снагу да издржи све притиске. Они су добар пример како се све то ради - испричала је певачица за Блиц.

Фото: АТА имагес

 

Ово није први пут да Лепа Брена коментарише Александрин успех, па је и раније говорила:

- Мислим да је Александра негде била, како да кажем, предодређена за ту причу, у некој судбини, али је ипак дошла у озбиљан тим, она је дошла у један Реал Мадрид - рекла је Брена раније, која је одала велико признање Филипу Живојиновићу, сину њеног мужа Бобе Живојиновића.

Фото: АТА имагес

 

- Филип, који је завршио један од десет престижних факултета, Рице Университy у Хјустону, који је завршио менаџмент и дипломирао психологију... Друго, он је радио годину-две дана са мном и њих двоје су се некако спојили, венчали... Њен таленат, његова организација... Она је магична била за ту публику, а ту вам је и добра продукција, организација, начин и стил облачења, интервјуи... Пазите, то вам је озбиљна машинерија! Не можете данас без озбиљног продуцента да будете велика звезда. Лепа Брена је имала "Слатки грех" и имала је озбиљног продуцента који се звао Рака Ђокић. Ја без такве екипе, која ми је помогла да будем та која ћу сијати, сам успела уз њихову помоћ. Тако је и Александра, лепа, млада, згодна, талентована... Удружили су се, једноставно, њих двоје, спојили све то - истакла је Брена раније.