Глумица Марија Бергам прославила се у серијама "Сенке над Балканом", "12 речи" и "Војна академија", а тренутно је актуелна због улоге Фиби у новој представи "Пријатељи", насталој по узору на чувени ситком. 

Фото: В. Данилов

 

 

Марија Бергам важи за једну од најодмеренијих домаћих глумица, која не истиче приватни живот у први план, а јавном животу вратила се пре пар месеци, после породиљског одсуства, на ком је уживала са сином, ћерком и супругом, који није јавна личност.

Глумица се пре неколико дана појавила на конференцији за медије одржаној поводом промоције представе "Пријатељи", па још једном показала врло шик стил по ком је препознатљива, али и проговорила за медије о неким приватним детаљима.

Фото: АТА имагес

 

 

Наиме, познато је да се од првог супруга, глумца Радивоја Раше Буквића развеле пре четири године, након пет година брака. Наиме, глумац је своју каријеру окушао и у Холивуду, те како је био разапет трзан између каријере и породице, у једном моменту, Раша је пресекао и одлучио да се врати у Србију, како би био са супругом и њиховим сином Данилом.

Ипак, њихов брак није потрајао, па су Раша и Марија одлучили да се разиђу и да свако крене својим путем.

Раша је у годинама које су уследиле своју приватност држао подаље од очију јавности не желећи да открива чак ни најситније детаље.

За то време Марија се поново заљубила, засновала породицу и изградила топли породични дом.

Глумица је након премијерно приказане представе "Пријатељи", на конференцији за штампу прокоментарисала постигнути успех свог бившег супруга у филму "Чувари формуле".

Фото: Ата имагес

 

 

- Наравно, филм је фантастичан, та прича је невероватна, то само живот може да створи. Радивоје је савршен глумац, диван је у тој улози и много се радујем због њега и светског успеха који је филм доживео - истакла је Марија, која са Рашом има сина Данила (8), па за Блиц открила како постиже да буде посвећена мајка и активна глумица.

- Битно је правити паметан избор. То је почетничка грешка када узимаш превише на себе. Велика је одговорност због деце, мора човек бити паметан са временом и не сме се прихватати превише, већ колико објективно можеш да урадиш, да останеш у стању да се лепо бринеш о њима. Свакако, велика ми је радост што сам се вратила послу - објаснила је глумица.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: