Харис Џиновић, познати певач, решио је да отвори душу о разводу од Мелине Џиновић, модне креаторке, а детаљи истог не престају да шокирају јавност.

У великом интервјуу који је дао за емисију "Сцена" која се емитује на "Блиц" телевизији, Харис је у својој вили на Сењаку открио низ интимних детаља о којима до сада јавно није причао.

Јесте ли вас двоје путовали заједно? Како је ваш заједнички живот изгледао?

Фото: АТА имагес

 

 

- Јесмо некад раније, а онда је она почела да се удаљава. Стално је била са тим другарицама и мислим да је то женско друштво и допринело доста њеном неком ставу, или окретању неком новом животу. То не знам, али мислим, ако је жена без мужа две године, три године у граду или негде друго, онда то не ваља.

Да ли сте избегавали можда да се сретнете? Сретнете се сигурно кад легнете да спавате.

- Не сретнемо се када легнемо да спавамо. Ми имамо велики комфор, па свако има своју собу. Ако хоће да спава, да се тушира, купа, ради свашта нешто у свом интимусу... Свако је хтео да има своју собу, а ако неком треба с..., зближавање, то није никакав проблем. Дођи у моју собу, или ћу ја у твоју. Па мислим да је то један још ниво лепше.

Фото: АТА имагес

 

 

Да ли се плашите шта ће она рећи?

- Не бојим се у овим годинама ни атомске бомбе, а не шта ће она рећи или урадити. Шта год каже, све ће бити у корист њене штете.

Развод брака пореде са смрћу блиске особе.

- Он је иза смрти одмах. Људи се убијају у бракоразводним ситуацијама, то је врло блиско одласку са ове планете. На сву срећу ја то нисам доживео и нико од моје деце. Имам можда једно негативно искуство које је помогло. Моји отац и мајка су били разведени, а 13 година су живели заједно и радили заједно. То је једна моја траума из детињства. Жао ми је деце и мене што пролазимо кроз то.

Фото: АТА имагес

 

 

Постоји ли шанса за нову љубав?

- Неће се десити да се безрезервно некоме предам као њој. Да нека друга жена може да се усели у мој живот, може, вероватно, не пада ми на памет да останем сам. Са друге стране, неће то бити браком везано, неким суживотом и то је то.

(Пулсонлине)

БОНУС ВИДЕО: