Драгана Мирковић се разводи од супруга Тонија Бијелића, после чак 24 године брака, о чему бруји цео регион.

Певачица је открила да нема новца због улагања у турнеју хуманитарног карактера, а признаје да помоћ од још увек законитог мужа око тога - није имала.

- Још пре две године ја сам се одлучила на хуманитарне концерте. Прво нисам хтела да кажем да је хуманитарно, желела сам да продам те арене, знате какви су наши људи, то буде оно: "Јао, то јој је реклама", мислим, не волим то. Као да Драгана Мирковић не може да прода две београдске Арене... Мислим, Боже сачувај! То ако не могу, онда боље да више не певам. Зли људи би то искористили против мене. Тек кад је било продато све сам рекла да је комплетна турнеја на Балкану хуманитарног карактера - казала је Драгана Мирковић на почетку.

Фото: АТА имагес

 

 

- Само за Загреб је цифра била 20.000 евра. Организатор ме је питао колико, рекла сам - дупло! За Дом за дијецу. То је мојих 20.000 евра, не од концерата. Спремна сам на све трошкове! Није битно да ли сад имам новца или немам. Немам проблем са тим да ли сам ја звезда или сам чистила данас овде! То не мења мене као личност. То што ја радим може само плус да ми буде - додала је музичка звезда.

- Тренутно немам новца, све је отишло на хуманитарне концерте, то се лако докаже. Кеш тренутно је мисаона именица за мене. Нико ми не помаже, ни мој супруг! Он сматра да је моја одлука да то буде хуманитарно. Мушкарци су ту мало хладнији. То не мења ствари, ја сам рекла да ће тако бити и тако ће и бити - истакла је Драгана за 24сата.хр.

Драгана и Тони се више не прате на мрежама, њега не прати ни син

Драгана и Тони се више не прате на Инстаграму, па је јасно да не желе једно другом да гледају објаве на овој друштвеној мрежи.

Фото: АТА имагес

 

 

Децу обоје прате на Инстаграму, док је познато да су Мануела и Марко остали у Аустрији, где живе цео живот, а да Тони са новом изабраницом живи у Немачкој.

Отишла са децом под Острог

Драгана је два дана пре него што је објавила да се разводи, са својим наследницима посетила манастир Острог, одакле су се огласили заједничком фотографијом, а на којој се певачица трудила да делује срећно, те није скидала осмех са лица.

- Мој свет, моје светиње - написала је она у опису фотографије.

БОНУС ВИДЕО: