Сузана Јовановић годинама ужива у браку са Сашом Поповићем, а мало ко зна да је пре љубави са њим имала јако тежак живот.

- Од петог разреда основне певала сам у хору. Касније, у средњој, наступала сам на локалним такмичењима и освајала висока места, често и побеђивала. Знала сам да је музика мој живот. А школу сам завршила због тате и маме како ми не би трубили над главом- кроз смех је једном приликом рекла Сузана.

- Није ме занимала економија, па сам питала шта се најбрже завршава. Донела сам родитељима диплому трговачке школе и рекла: „Сад почињем да радим“. Али, не у трговини. Подржали су ме. Наступала сам по разним прославама, скупила новац и снимила прву плочу - присетила се тада Јовановићева.

Фото: АТА имагес

 

 

Сузана не крије да ју је први брак много коштао, а како каже, Саша је све њене ране зацелио.

- Најлепше из тог периода је мој син Данијел на кога сам јако поносна. Поносна сам и на себе јер сам тај тежак и врло лош период успела да изгурам на својим плећима. Родитељи су ми много помогли да сина одгојим и васпитам. У младим годинама пожурила сам да се удам и не кајем се само због Данијела - испричала је Сузана која се након развода вратила код родитеља.

- Развод је био страшан, мала средина, сви вас осуђују. Прво су ме осуђивали што сам се млада удала, а онда што сам се млада развела. Тешко сам све то подносила. Срећа да су ме родитељи подржали. Боже, хвала ти што си ми у живот послао Сашу Поповића, никада нећу заборавити када ми је рекао да се сместа из изнајмљеног стана са Данијелом преселим у његову кућу. Преселили смо се код Салета и сина сам уписала у школу на Новом Београду. Од тада креће наша бајка која траје 23 године.

Фото: АТА имагес

 

 

Сузана се дотакла и првог сусрета са Сашом, па открила шта је то што му се код ње највише свидело.

− Рекао ми је да су му се јако допале моје очи и осмех. Да је осетио да сам племенита, да сам добра особа и добра мајка. Сваки пут када ме је видео ја сам била насмејана и расположена. Никада нисам кукала на сав глас, не радим то ни данас. О свом болу и својој тузи никада нисам причала јавно. Затворим се у четири зид, исплачем се и терам даље - рекла је она у емисији "Премијера-викенд специјал".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: