Развод Драгане Мирковић и Тонија Бијелић изазива пажњу већ данима уназад, а након што је бизнисмен вратио свој профил на мрежама – откривено је много тога о породичним односима.

Наиме, Тони је у једном периоду угасио све мреже, али је Инстаграм вратио и јавност је одмах остала шокирана.

Он је отпратио своју бившу супругу са мрежа, међутим сада је нови потез и то њиховог сина Марка, оставио у чуду многе.

Фото: АТА имагес

 

 

Тони на Инстаграму прати своју децу још увек, али га син Марко не прати што доводи у сумњу њихов однос после Драганиног саопштења за јавност о разводу, пише Телеграф.

Како се спекулише увелико на мрежама, Марко је овим потезом дао јавну подршку својој мајци.

Фото: Инстаграм принтскрин/markobjlc

 

 

Оно што посебно збуњује у односу оца и сина је и то што су се заједно појавили на концерту Драгане Мирковић у београдској Арени, који је одржала у фебруару, па су чак и позирали заједно загрљени.

Подсетимо, Драгана Мирковић се јуче огласила и открила због чега је дошло до краха љубави између ње и Тонија.

Фото: АТА имагес

 

 

- Већ дуги временски период мој однос са Тонијем није више оно што је био, а последње три године ми практично водимо одвојене животе - признала је Драгана, а потом додала:

– Упркос свим непомирљивим разликама, зарад добробити своје породице и зато што сам тако васпитавана, учинила сам све да спасим заједницу коју смо некада имали. Међутим, са временом је тај јаз постао све већи и схватила сам да већу штету чинимо својим најмилијима остајући на силу у нечему што одавно не функционише, него ставивши тачку на наш брак.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: