Док многи гледаоци сматрају да јој је Јована Јоксимовић конкуренција, Јеремићева је сада оштро реаговала на те приче, па се дотакла и њених резултата. 

Фото: Јутјуб принтскрин/ Novo jutro

 

- Резултати говоре да је Јована Јоксимовић прошлост, тачније, она је плусквамперфекат у српском новинарству. То време надобудних и осионих водитеља без интегритета и без темеља је прошло. Сада ће они да се питају "Како ја немам легитимитет, како немам квалитет? Па немаш." Прво, легитимитет у овом послу може да има неко ко заврши озбиљан факултет, а Јована нема завршен озбиљан факултет. Без љутње, нека достави своју диплому, ја ћу моју, па да проценимо - објаснила је Јована, па оптужила колегиницу да је, како онда тврди, бахата. 

Фото: АТА имагес

 

 

- По рејтинзима, Јована је давно изгубила те рејтинге, није чак више ни у трци. Та бахатост и осилност, понижавање колега који раде на телевизији са њом. Шта су све колеге из екипе мени испричале, то је стварно нешто што када бих изнела у јавност потпуно бих јој уништила углед, а тиме не желим да се бавим. Не волим људе који понижавају друге да би себе уздигли, то су комплекси. Народ жели нормалне људе и истинске звезде које служе народу, а не да командују народу. То време лажног елитизма којем Јована Јоксимовић припада са још неким колегама је давно прошло време - рекла је Јеремићева за "Стар".