- Отац и мајка знају где је дете, они све информације имају, некако сам уверена. Немамо доказе, али мислим да родитељи морају озбиљно да се преиспитају и да је кључ у њима. Мислим да они добро знају шта се ту збило. Да оде дете од две године само тек тако и да мајка и отац не знају где је, то је научна фантастика. Бојим се и не бих волела да дођемо до истине да је био неки трафикинг детета у питању - рекла је Јована за Информер. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

Подсећамо, потрага за девојчицом Данком Илић која је нестала у уторак око 13.45 данас је ушла у шести дан, а родитељи су опет недавно дошло у полицијску станицу у Бору на саслушање. 

Они ни за шта нису осумњичени, већ полиција са њима проверава све информације које су до њих дошле.

Већина мештана је дете први пут видела када је нестало и када се огласио систем "Пронађи ме", али мајку дететета Ивану Илић знају, барем из виђења. Они кажу да је раније долазила у кућу у Бањском пољу, као и да је ту долазио и њен отац.

Фото: М. Колашинац/М. Гогић, друштвене мреже

 

 

Према последњим информацијама, приликом поновљеног давања исказа родитеља у полицији, акценат је био на мајци јер је она последња видела дете и позвала мужа и полицију.

Она је према незваничним информацијама одговорила на још неколико питања, али је све време била прилично мирна, као да се ништа не дешава. 

БОНУС ВИДЕО: