- Имам обичај да кажем да се осећам као Кинески зид, као камен!" рекао је Харис, па наставио о деци: "Они су добро. Знају све, можда чак и више од мене о неким стварима којима се ја нисам бавио, а које су њима до ушију допирале. Више су у граду, више су у кретању неком, тако да вероватно знају нешто. Ја стварно не знам ништа.

Фото:АТА имагес

 

 

Потом је открио и шта је саветовао сина Кана: "Ја сам свом сину Кану рекао: Кане, ако излазиш навече и да упознаш неку девојку, ту хлеба нема. Девојке се по дану лове, а договарају за навече. Према томе кад дођеш негде навече све су заузете. Онда ме он данас зове и каже ми: Таић, обишли смо шест-седам баштенских простора, упознали смо осам девојака. Ја му кажем: 'Ето видиш'. Каже он: 'Јао какав си ти лав", прича Харис за Курир и открива како он сада проводи време:

- Ја дуго спавам. До касно радим кад сам на концертима. Немам неких обавеза и тај луксуз могу себи дозволити. Да одспавам дуже, не баш да преспавам дан, али скоро да се тако деси. Одем на тенис, одиграм тенис или седим с пријатељима у тениском клубу. Ја у ствари нигде и не излазим ако се не укаже нека прилика која се мора баш испоштовати.

Јачи сам него пре

Харис је сигуран да је сада јачи него пре, а истакао је и да сигурно не би дошло до краха брака да се он питао. "Оно што те не убије то те ојача. Није могло да ме убије, али могло је да ми савије кичму. Ја мислим да сам јачи. То ми чак причају и неки моји пријатељи не само након овог развода, него у последњих годину дана. Мислим на оне који су поближе били упознати са ситуацијом у кући. Кажу да сам потпуно другачији у позитивном смислу. Стицајем околности сам сам и осећам се чвршће и јаче. Да ли је то боље или горе не знам, време ће показати", рекао је Харис, који је сигуран да до краха брака не би дошло да се он питао: 

Фото: Инстаграм принтскрин/dzinovic_kann

 

 

- Не бих то радио из простог разлога што је породица светиња која се гради од нулте позиције. Доведеш је на 20 година и онда то разбијеш као јаје. Тако да, ако се мало окренеш, кажеш глуп си ко... Што то радиш? То треба радити након годину дана или две, ако људи виде да нису једно за друго. Нека то направе за годину, две, три, а не за 20-30 година, ко што има случајева. Ево овај мој случај је један када се разбија после 20 година, а има случајева када се то дешава и после 30 - закључио је наш познати певач.

Харис је, иначе, открио и да је Мелинин и "његов син веома љут на мајку".

- Са сином се није чула месец и по дана, красна мајка. Син је веома љут на њу - казао је Џиновић.

(24седам)

БОНУС ВИДЕО: