Глумица Милена Павловић, која се прославила улогом Марине у филму „Ми нисмо анђели“, више од две деценије је била у браку са колегом Миланом Чучиловићем, глумцем ког смо упознали још у чувеној серији "Горе-доле".

Глумачки пар добио је троје деце, а свој приватни живот толико су добро крили од јавности да многи нису ни знали да су пар.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Заправо, Миленина и Миланова љубавна прича почела је пре више од 20 година када су се први пут пољубили на сцени Београдског драмског позоришта.

С обзиром на то да имају троје деце, Милан је једном приликом открио да би волео да има и четврто.

- И сада понекад маштамо да добијемо четврто, али то је стварно у домену научне фантастике. Када би само могло боље да се живи у Србији, онда бисмо проширили породицу - рекао је глумац.

Иако су у ретким интервјуима заиста на прелеп начин говорили о својој љубави, повезаности и романтици која је била жива, пар се, ипак, у тајности развео.

 

 

Писало се и раније о њиховом разводу, а тада је глумица то одмах демантовала.

- Не растајемо се. Имали смо мањих трзавица и сад је све у реду - изјавила је Милена пре неколико година када се први пут прочула вест о наводном разводу.

Док су медији преносилил приче о њиховом складном браку, испоставило се да се Милан оженио у међувремену по други пут.
 
2023. године, Милан је поново стао пред олтар, овог пута са партнерком Јеленом, док медији нису ни знали да је разведен од Марине.

 

 

Пар се венчао на отвореном, на прилично лежеран начин, па је, тако, млада носила црвену хаљину уместо класичне венчанице. 

Ипак, судећи по друштвеним мрежама, њих двоје заиста изгледају срећно и обожавају да време проводе заједно, у природи.

(Glossy)

БОНУС ВИДЕО: