Иако свако од нас може искусити и изразити љубав на свој јединствен начин, звезде кажу да су неки од нас предодређени за ширење романтике и љубави.

Рак

Ракови немају конкуренцију када је реч о изражавању љубави и нежности. Људи рођени у овом знаку симбол су дома и породице, а уз то дубоко осећају и интуитивно разумеју емоције својих ближњих.

Фото: Профимедиа

 

 

Ракови су познати по својој способности стварања удобног и топлог окружења јер знају како да помогну својим вољенима да се осећају заштићено. Њихова великодушност и пажња према детаљима у романтичним гестовима чине их правим мајсторима у уметности љубави.

Лав

Лавови зраче топлином, великодушношћу и шармом. Они су природни вође с неисцрпном енергијом за изражавање своје страсти и љубави. Лавови воле да буду у центру пажње, али су исто тако срећни када своје вољене обасипају пажњом и луксузним поклонима. Њихове грандиозне љубавне гесте често иду руку под руку с дубоком оданошћу, што их чини неодољивим партнерима за оне који траже романтичну бајку.

Вага

Владар Ваге је Венера, планета љубави и лепоте, што Вагама даје природну склоност према хармонији и естетици. Ваге теже равнотежи у свему, укључујући и своје романтичне везе.

Фото: Профимедиа

 

 

Оне су мајстори флерта и умећа завођења па уз то знају како изградити снажну емоционалну везу, што сваки тренутак с њима чини незаборавним.

Рибе

Рибе су дубоко интуитивне и емпатичне, па се с лакоћом повезују на дубљем емоционалном нивоу с другима. Рибе су сањари и идеалисти, често изгубљене у сопственом свету маште и романтике. Њихова способност да воле безусловно и да се потпуно предају емоцијама чини их једним од најромантичнијих знакова зодијака, преноси Индеx.хр

БОНУС ВИДЕО: