Драгана је тим поводом прокоментарисала своју млађу колегиницу и објаснила чиме је освојила њено поштовање.

- Она се не плаши да каже то што мисли, небитно да ли се то допада већини или не. Она се не удвара никоме, ја то код ње јако поштујем. Јелена је једна јако храбра жена, која хоће да каже то што мисли. Тако ми психички помогне, да ја стварно некада не знам како да јој се захвалим на томе - рекла је она за "24сата.хр".

Подсетимо, због вести о разводу Драгане Мирковић и Тонија Бијелића после скоро 25 година брака, Карлеуша је на Инстаграму поставила објаву за коју се претпоставља да је њима била усмерена.

Фото: АТА имагес

 

- Нисам разговарала са неком женом у последње време а, да је била срећна. Проблем? Мушкарац. Нисам чула за срећну везу. Проблем? Мушкарац који се понаша као кретен. Нисам чула да је нешто опстало, а да се жена није лудачки мучила и жртвовала да одржи. Који је, бре, вама мушкарци к***ц?! - започела је певачица бесно.

- Само знате да гледате своју гу***у, да правите с***а, да пијете, да глумите напаљене мајмуне на туђој лијани, да вређате и омаловажавате жене, саможиви, умишљени да жене постоје да вам перу, пеглају, кувају, чисте, п**е, глуме психијатре, дадиље, масерке, гардероберке за ваше побацане ствари и пријаве чарапе! Па, питам: "Који вам је, бре, више к***ц?!" - додала је и наставила у истом стилу.

БОНУС ВИДЕО: