Наиме, сви су шокирани овом њиховом одлуком с обзиром на то да су важили за један од најскладнијих брачних парова на домаћој јавној сцени.

Певачица Лепа Брена, која се деценијама дружи са Драганом, сада је проговорила о њиховој одлуци да ставе тачку на брак.

Фото: АТА имагес

 

 

- Заиста не бих волела да коментаришем ту причу. То је био шок за све нас... Драгана Мирковић је моја пријатељица. Нас две смо почеле да радимо са истим човеком, који је правио велике звезде и правио један озбиљан певачки тим. Хоћу да кажем да је то један болан тренутак за све нас, за мене поготово... Могу да замислим како се она осећа - почела је Брена.

- Волела бих да кажем једну ствар... Да, као њена пријатељица, жена, мајка и супруга, потпуно разумем у каквој се она емотивној ситуацији налази - наставила је фолк звезда.

Фото: АТА имагес

 

 

- Само желим да је испоштују и да јој не стављају со на рану, јер је она једна од добрих људи, веома часна особа, неко ко је своју каријеру градио веома озбиљно и професионално. Волела бих да јој као човек и жена пружим апсолутну подршку и да зна да сам уз њу свугде и да сам у сваком трену на њеној страни! - закључила је Брена за "Први ред" на К1.

БОНУС ВИДЕО: