Њих двоје уживају у љубави, а Јована неретко на мрежама објави заједничку фотографију, а сада је проговорила о удаји. Како је истакла водитељка, не планира да рађа децу у наредних десет година.

- Драган и ја заједно превазилазимо све потешкоће. Ми смо буквално лице и наличје истог новчића, исти смо. И онда стварно када нађеш ту идеалну половину, ја сам толико захвална господу Богу на свим стварима што ми је дао, толико ме је благосиљао, толико ми је дао дарова у животу. Огромну каријеру, дете које је препаметно, преслатко. Два мужа, пошто је мени Драган фактички ванбрачни партнер, значи два мужа, две свекрве. Када са 33 године доживиш да си се остварио на свим пољима, то је благослов - навела је Јована која још увек не размишља о удаји.

 

 

- Не оптерећујем се удајом. Једном сам била удата пред законом, у цркви се нисам удавала и пред Богом ником нисам рекла да. Уместо тога да будем папиролошки удата, бирам да будем срећна жена. Важно ми је да Драган и ја уживамо, те не планирам да рађам децу следећих десет година. Размишљам о неким новим пројектима које планирам у септембру, биће ту новитета, нових рубрика, али отом потом.

- Свака паметна жена треба да улаже у некретнине, и планирам да наставим тим темпом док год имам прилику. Већ имам једну некретнину у Црној Гори, тачније моји родитељи, тако да ћу и ове године одлазити у Црну Гору више пута.

(Еспресо)

БОНУС ВИДЕО: