Зато је можда невероватно, али тек пре неколико дана имали смо прилике да на малим екранима видимо њене родитеље, а оно што се мало зна јесте да певачица има и рођену сестру.

Сестра Драгане Мирковић на први поглед иста је музичка звезда, а осим физичког изгледа оне деле и бројне врлине па је тако Душица Крумов певачицина највећа помоћ и подршка.

 

 

Колико поверења Драгана има у сестру говори чињеница да је управо Душица запослена на певачициној телевизији, па је сестра Драгане Мирковић задужена за сва битна пословна питања када Драгана и Тони нису ту.

Када угледате Душичину фотографију, намеће се само једно - а то је да она и фолк дива личе као да су близнакиње. 

Будући да се у јавности не експонира већ, за разлику од певачице, живи мирно и повучено, као и да су у јавности ретке њихове заједничке фотографије, многи доскора нису ни знали да певачица има сестру која неодољиво подсећа на њу.

Фото: Фејсбук принтскрин/Dusica Krumov

 

 

Драганина сестра не воли јавна експонирања, те смо тек једном имали прилике да је видимо и чујемо пред камерама. Претпостављате, причала је колико је поносна на певачицу.

Мирковићева се труди да сваки слободан тренутак проведе у родном Касидолу, у родитељској кући, а како Душица живи свега неколико десетина километара даље, у Пожаревцу, такође је чест гост у Касидолу.

Сестра Драгане Мирковић срећно је удата и има сина који је узраста Драганиних наследника. 

БОНУС ВИДЕО: