Снежана Ђуришић не може да дође к себи откад се у појединим медијима појавила информација да је њен партнер Вања Милошевић преминуо и то док је она наступала.

Текст под насловом: "Тужну вест примила у току наступа, а пре тога му упутила грубе речи: Преминуо партнер Снежане Ђуришић" шокирао је певачицу јер су многи помислили да је у питању њен дечко Вања, због чега је примила безброј забринутих позива.

Фото: АТА имагес

 

 

Снежанино оглашавање преносимо у целости:

- На интернету се појавио лажни наслов са лажном вешћу о смрти мог партнера, коју сам ја наводно чула док сам наступала и свако слово тог наслова је лаж. Док покушавам да саберем мисли од беса, без престанка ме контактирају забринути пријатељи и чланови Вањине и моје породице, врло узнемирени. Не желим ни да помислим шта би било да је Вањина мајка прочитала овај малоциозни наслов и како би то утицало на њено здравље.

Овакво огавна деловања на интернету зарад пар кликова, да би се зарадило на лагању о нечијој смрти је толико одвратно и неопростиво да ћу пријавити овај случај Одељењу за високо-технолошки криминал у нади да ће се, ко год стоји иза ове зле намере, бити заустављен и приведен правди.

Недопустиво је да се ово дешава, без икаквог размишљања како ће утицати на људе и њихове породице и пријатеље. Живимо у времену када се све може монтирати, фабриковати по сопственој вољи и када осетите последице тога на својој кожи, мало је рећи да је узнемирило и Вању и мене и наше породице и најмилије.

Овим путем желим да демантујем све написано у том лажном натпису и поручим било коме ко стоји иза овога да, ако се не плаше овоземаљске правде - Бога треба да се плаше - написала је шокирана Снежана.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: