Још од "Рањеног орла" за њих двоје се може рећи да су најпопуларнији пар на великом платну и малим екранима, а популарни глумац је овога пута проговорио о првом сусрету са Слободом Мићаловић.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Први пут смо сада на филму били заједно! Пре него што смо почели да снимамо "Рањеног орла" већ сам био видео Бобу у "Зони Замфировој". Играла је Васку тамо, и потпуно је бриљирала. Та њена појава је била изузетна - присећа се Иван Босиљчић и додаје:

- У "Рањеном орлу" смо се већ увелико знали. Играли смо у позоришту заједно. Много сам се тада обрадовао сусрету са њом и са целом том поделом. То је била изванредна подела - Ненад Јездић, Наташа Нинковић, Војин Ћетковић, Боба, Маринко Маџгаљ, Гага Николић... Једна озбиљна екипа! Мени је то ипак било ново друштво, па сам ја поред Бобе, онако другарски, био уведен у тај свет и стварно је било за памћење - каже Босиљчић у "Цеца схоw".

Фото: Јутјуб принтскрин/Adria Film/ Centar film

 

 

Подсетимо, сцена из филма "Јорговани", у ком главне улоге играју Слобода Мићаловић и Иван Босиљчић, одушевила је домаћу јавност.

Инсерт из овог остварења је преплавио друштвене мреже, а Иван је приликом гостовања у емисији "Радија С" имао симпатичан одговор на питање: "Ко би могао да замени популарну Бобу?".

- Слободу би једино могла да замени Моника Белучи - одговорио је Иван и алудирао на сарадњу две глумице у филму "На млечном путу" Емира Кустурице.

Фото: АТА имагес

 

 

Он је недавно изјавио и да је са Слободом Мићаловић увек изузетно сарађивати.

- Са Бобом је увек изузетно сарађивати. Ми смо играли пуно у позоришту заједно, много смо и снимали. И могу да кажем да је она једна од ретких из овог глумачког заната са којом се моја мера посвећености у послу у потпуности поклапа. Ми умемо добро да се зезамо на снимању, али и те како да се уозбиљимо када радимо - тркао је за “Супер ТВ” Иван Босиљчић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: