На малим екранима Драгана је увек насмејана, харизматична и веома културна, а многи се питају каква је заиста, када се угасе камере.

То је открио њен колега са РТС-а Стефан Бендић. Познато ТВ лице истиче да га стално питају како је сарађивати са Косјерином, а он је дао сјајна поређења која показују колико је заправо она посвећена послу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Одличан сам са Косјерином. То је прво питање на сваку славу коју дођем. 'Сине супер, спорт супер, али какав си са Косјерином, да ли је лепа уживо као на ТВ?'. То ти је стандардно питање. Одличан сам њом, поздрав за моју колегиницу Драгану Косјерину. Драгана је отприлике Новак Ђоковић, она је озбиљан професионалац шта год да ради. Ево примера, Светско првенство, Драгана прати све, гледа све, прича ми своје утиске и онда шта ја мислим, шта она мисли. Она жена се не бави тиме, али свака јој част. Направила је велику ствар, јесте радила на Спорт клубу, јесте радила тенис, али то нема везе с тим. Она је сурови професионалац, поручио је Бендић у подкасту "Рекетирање".

Фото: АТА имагес

 

 

Водитељ је говорио и о томе како је изгледало одрастати са Ђоковићем ког познаје одмалена.

- Сад могу да потврдим дефинитивно јер сам ја тад играо тенис. Током бомбардовања су он и Борче сваки дан играли тенис на Партизану нон-стоп. То није прича и његова измишљотина, то људи мисле, он је играо. Не, сваки дан смо играли на Партизану. Још је то отворено поље, има 12 терена, сваки дан се играо тенис по цео дан. Имали смо два пута дневно тренинге, значи то је просто тако било. То га је учврстило касније у неким менталним стварима, размишљањима, поручио је Бендић.

БОНУС ВИДЕО: