Фолк звезда Драгана Мирковић је пре два дана обавестила домаћу јавност да се после 24 године брака разводи од бизнисмена Тонија Бијелића.

Драгана је издала званично саоштење, те открила да скоро три године не живи са Тонијем и да им брак није оно што је некад био.

У међувремену је Тони обрисао профиле на друштвеним мрежама, а у јавност је доспела информација да он већ неко време живи са 15 година млађом девојком.

Фото: АТА имагес

 

 

Тони се није оглашавао, а сада је уследио деманти Тонијеве адвокатице Габриеле Банић, која је пренела Тонијеву изјаву:

- Није истина да господин Бијелић има везу са 15 година млађом љубавницом. Овим путем моја странка, господин Бијелић, истиче да се у приватном и пословном животу увек понаша часно, достојанствено и као породични човек. Надаље истиче да никада није учинио ништа чиме би дао повода или разлога за наведене објаве, те захваљује медијима на разумевању што с циљем заштите своје породице и очувања приватности не жели давати изјаве поводом актуелних догађаја, а против медија који су објавама укаљали част и углед господина Бијелића и његове породице ће бити предузети правни кораци у складу са Законом о информисању. Габриела Банић, преноси "Република".

Подсетимо, Драгана је пре два дана изнела своју страну приче о разводу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Као неко ко је читав свој живот засновао на искрености, осећам моралну обавезу да се данас обратим целокупној јавности. Са великом тугом морам да вас обавестим да сам предала захтев за развод брака. Већ дуги временски период мој однос са Тонијем није више оно што је био а последње три године ми практично водимо одвојене животе и не живимо под истим кровом. Упркос свим непомирљивим разликама, зарад добробити своје породице и зато што сам тако васпитавана, учинила сам све да спасим заједницу коју смо некада имали. Међутим, са временом је тај јаз постао све већи и схватила сам да већу штету чинимо својим најмилијима остајући на силу у нечему што одавно не функционише, него ставивши тачку на наш брак. Ја свакако остајемо доследна својим принципима, свом начину живота, као што остајем верна својој породици и својој публици, а према Тонију ћу увек гајити поштовање као према оцу своје деце и некоме са ким сам провела много лепих година. Због свега тога, ово је моје једино обраћање поводом свега, медијима се захваљујем на досадашњој сарадњи, и молим вас да поштујете ову одлуку и да не повећавате тежину тренутка кроз који цела наша породица пролази. У нади да ћу вам се следећи пут јавити са много лепшим вестима, унапред се захваљујем на разумевању, саопштила је Драгана Мирковић.

БОНУС ВИДЕО: