Управо је Драгана прва пружила подршку Јелени када је почињала своју каријеру, а свих ових година једна другој су велики ветар у леђа.

Јутрос је Карлеуша на Инстаграм сторију објавила велики статус у којем се обрушила на данашње мушкарце и њихово опхођење према женама. Многи су протумачили да је овим речима, прилично суровим, индиректно пружила подршку колегиници која је синоћ саопштила да се разводи.

Фото: АТА имагес

 

 

- Имам неописиву потребу да, у име свих жена које познајем, поставим једно питање. Оно гласи: мушкарци, који је, бре, вама?!

- Нисам разговарала са неком женом у последње време, а да је била СРЕЋНА. Проблем? Мушкарац. Нисам чула за срећну везу. Проблем? Мушкарац који се понаша као кретен. Нисам чула да је нешто опстало, а да се жена није лудачки мучила и жртвовала да одржи - почела је Јелена, обративши се мушкарцима:

- Само знате да гледате своју гу*ицу, да правите с*ања, да пијете, да глумите напаљене мајмуне на туђој лијани, да вређате и омаловажавате жене, саможиви, умишљени да жене постоје да вам перу, пеглају, кувају, чисте, глуме психијатре, дадиље, масерке, гардероберке за ваше побацане ствари и прчјаве чарапе!

Фото: АТА имагес

 

 

- Када жена хоће мало пажње онда је смарачица, кад се сређује онда је ку*ва, кад се не сређује онда је свака друга боља, кад вам проверава телефон онда је психо, кад плаче не знате да поразговарате него као неки орангутани испуштате глупе звукове. Кад хоће да јој купите је*ени поклон онда је спонзоруша, а када вам пребацује што нисте, онда имате теорију да треба да је срећна што вас има, такве Аполоне?! - није штедела ЈК на “комплиментима” јачем полу.

- Жене су приморане и да глуме поред вас. За Оскара! Умишљени да је за вас такве фрајере само Жизел, жене су вам постале мета за истресање фрустрација. Постали сте ЖЕНОМРСЦИ! И то Женомрсци пуни комплекса и неке потребе да се надмећете са женама, чак сте и депилирани постали боље.

- Геј мушкарци вашим женама глуме и мужеве и момке и пријатеље и раме за плакање и носаче и возаче, јер сте ви стрејт потпуно заборавили улогу. А то сигурно није да уместо жене видите њен целулит или си*е, већ особу која већ јесте или ће бити мајка ваше деце.

- И после се питате зашто влада БЕЛА КУГА? Зато што од вас “способних до мога” бизнисмена и је***а остаде само мит о некадашњем МУШКАРЦУ. И најболии савет који могу да дам женама кад је реч о мушкарцима који их не воле и не поштују, који се прецењују, отимају, и ку*обецају, глуме лудило? Пустите га да иде. О, да – закључила је Јелена Карлеуша.

БОНУС ВИДЕО: