Филм "Последњи стрелац" публика може да гледа у биоскопу од 14. марта. Поред Александре Белошевић у филму ће имати прилике да гледа и Ненада Јездића, Микија Крстовића, Милоша Тимотијевића и Наташу Марковић.

Млада глумица Александра Белошевић највише сецена у филму има са легендарним глумцем Микијем Крстовићем, а у подксту "БИНЏ" открила је колико јој је значило да управо у свом првом дугометражном филму кадар дели са глумцем као што је Мики.

Фото: АТА имагес

 

 

- До ове улоге заиста нисам имала прилике да пуицам и баратам оружјем, колеге су ми помагале и говориле: "Уради то овако, онако", стижу добронамерни савети, али не знам кога пре да слушам, онда сам погледала у Микија који је само посматрао целу ситуацију и на крају рекао: "Уради онако како си прво хтела..."  можда је то било погрешно, али кад ти Мики то каже, просто његов савет мораш да искористиш, рекла је Александра у подкасту "Бинџ".

Остатак приче можете видети у видеу испод, а цео интервју са прелепом глумицом можете погледати ОВДЕ.

Из недеље у недељу у подкасту "БИНЏ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...